Sabtu, 23 Juni 2018

Ontbijt met Menu Gezouten Vis, Verhoog Nasofaryngeale Kanker Risico?

http://lingshenyao.xyz/tag/jual-obat-untuk-menyembuhkan-endometriosis-di-kota-jambi-wa-089-666-310-260/

Ontbijt met Menu Gezouten Vis, Verhoog Nasofaryngeale Kanker Risico?

 

Het eten van gezouten vis wordt zijn eigen plezier voor zijn fans, vooral wanneer het wordt toegevoegd aan sambal terasi. Men vær forsiktig, at hyppigheten av å spise salted fisk er antatt å forårsake nasopharyngeal cancer. Is dat zo? "Dat klopt. Zo gezouten vis, verbrand voedsel, zoals saté, gegrilde kip, geroosterde eend, zijn de grootste triggers van nasofaryngeale kanker na het virus, "zei specialist in oren, neus en keel Linda Herliana, SpthT-KL, Mkes of bekend als Linda van RS Permata Depok tot DetikHealth.Menurut Dr. Linda, gezouten vis bevat verbindingen van nitrosaminen die een carcinogeen (kankerverwekkende verbindingen) zijn. Dit komt omdat tijdens het marineren en drogen zonlicht zal reageren op het gedeelte met gezouten vlees met nitriet en vormen een nitrosamineverbinding.

Lees ook: De unieke oorzaken van nasofaryngeale kanker zoals ervaren door Kim Woo Bin "" Omdat de gezouten vis is zoals deze is gedroogd. Nou, de zon zit in het visvlees is nitrietgehalte, nou deze zon verandert dit nitriet in een stof die we nitrosamine noemen, "zei Dr. Linda

Dus deze nitrosaminen zijn kankerverwekkend. Dus in plaats van gezouten vis maar de inhoud van gezouten vis na zon droogde het nitrite omzet in een nitrosamine dat hem carcinogeen maakt, "zei Dr. Linda verder. Aangezien deze nasofaryngeale kanker een ernstige ziekte is, zou de consumptie van gezouten vis moeten worden beperkt, vooral voor degenen met een voorgeschiedenis van kanker vanwege het potentiële risico op maligniteit.

Kanskje den saltede fisk ikke er tørret, det er fint. Het is oké om twee keer te zijn, maar het moet op de lange termijn niet geconsumeerd worden, laat staan ​​dat iemand potentieel heeft, bijvoorbeeld in zijn familie met een voorgeschiedenis van CA (kanker), "voegde Dr. Linda toe.Lees ook: Vaak gezouten vis plus Hot Rice = Cancer Throat?

(hrn / up)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar