Selasa, 02 Januari 2018

Rode uien Vs. UI wit, waar meer krachtig tegenstander van kanker?

jual smart detox di jakarta utara

Rode uien Vs. UI wit, waar meer krachtig tegenstander van kanker?

               

Jakarta, uien staan bekend om een hoge anti-oxidant inhoud hebben, is het goed om het risico van kanker tegen te gaan. Maar van verschillende types en kleuren van de UI, er een hoog gehalte aan antioksidannya is. Een studie gepubliceerd in Food Reseach International aangegeven dat rode ui extract is geschikt voor 3 - 4 keer meer kankercellen dan de UI met kleuren meer bleke extract doden. In de studie, de wetenschappers waargenomen specifiek UI groeien in Ontario. Het gebied produceert naar verluidt, een flavanoid quercetine content met sjalotten. De verbinding is een van de antioxidant kanker cel killer. Lees ook: Infographics: oorzaak van baarmoederhalskanker, leren om DicegahDari vijf soorten ui extract genomen ten opzichte van, en vervolgens rechtstreeks contact voorzien van colorectale kankercellen. Dientengevolge, haar krachtige doden kankercellen. Maar de meeste doden kankercellen is een rode ui-rassen, die zij noemen een Ruby Ring.

 

 

 

 

 

Knoflook en UI zijn ook anti-oxidanten bevat (foto: Arbi Grace/detikcom)

 

 

 

 

 

Lees ook: Bulog van rijst-markttransacties politie samenwerken aan MerahDikutip van Health.nl uien, wetenschappers aangegeven dat de rode uien niet alleen meer quercetine bevatten. Soorten uien zijn ook rijk aan anthocyanen, dat wil zeggen in pigmenten of kleuren op de gever van gewassen die de effecten van quercetine versterkt. Lees ook: de prijs van sjalotten en wit in Yogyakarta Brainz (up/up)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar